Wolf ICBCI304T/S Inductiekookplaat, 4 zones

Let op: De prijs is op aanvraag. Bel, mail of kom langs in de winkel voor meer informatie. 

De nieuwe lijn van Wolf met inductiekookplaten verwarmt je pannen direct en gelijkmatig. Bakken, braden, of op lage temperatuur laten sudderen vormen allemaal geen probleem voor deze krachtpatser. 

Deze Wolf inductiekookplaat is voorzien van 4 kookzones. Een grote zone van 2600 (W) met een 3150 (W) boost, twee medium-zones van 2100 (W) met een 3000 (W) boost, en een kleine kookzone van 1400 (W).

Een inductiekookplaat is ontzettend energie-efficiënt. Er gaat vrijwel geen warmte verloren omdat alles direct wordt overgedragen aan je pannen terwijl de plaat zelf koel blijft. Niet alleen energiebesparend maar ook nog extra veilig.

Het design is ook precies wat je van Wolf mag verwachten. Een framewerk van hoogwaardig roestvrijstaal, wat correspondeert met andere Wolf-keukenapparatuur, en verder mooi glaswerk waar geen krassen of vlekken op vormen. Na gebruik ook ontzettend gemakkelijk schoon te maken met een doekje. 

De inductiekookplaat heeft nog een aantal andere handige kenmerken. Zo heeft het bijvoorbeeld een kinderslot, zodat de kookelementen. Er is een universele uit-knop die in één keer al je elementen uitschakelt. De plaat is voorzien van een timer van 1-99 minuten en heeft verder een wit LED-control systeem waarvan je duidelijke feedback krijgt.

Prijs: 99999.00 (klik hier voor meer informatie)