Ruffoni Historia Deco Braadslede met Deksel, 36x28cm

Deze schitterende Ruffoni koperen braadslee maakt onderdeel uit van de Historia Deco serie. De Historia Deco collectie bevat allerlei keukengerei gemaakt van het legendarische gehamerde koper waarmee Ruffoni oude tijden doet herleven.

Let op! De Deco serie van Ruffoni is vervaardigd uit koper maar heeft in tegenstelling tot de Ruffoni Opus een binnenzijde van tin. 
Dit materiaal is vrij zacht en slijt bij gebruik langzaam af met als gevolg dat de pannen na verloop van tijd weer vertind moeten worden.
De Deco-lijn van Ruffoni is dan ook meer bedoeld als serveerpan/decoratiepan.

De Ruffoni Historia Deco koperen braadslee is voorzien van een deksel en heeft afmetingen van 38x28cm , is 11cm hoog. De braadslee is te gebruiken op gas, keramisch, halogeen en elektrische kookplaten en kan uiteraard in de oven met een maximale temperatuur van 220 graden. 

Alle pannen van Ruffoni worden nog op de ouderwetse manier, dus met de hand, gemaakt in hun eigen fabriek in Italië. De Historia Deco pannen hebben een koperdikte van 1 – 1,5mm en de deksels zijn allen gedecoreerd met gebeeldhouwde eikels welke dienen als knop.

Het spreekt voor zich dat deze schitterende pan niet mee mag in de vaatwasser. De Ruffoni Historia Deco koperen braadslee was je af met de hand en na het afwassen moet je de pan direct drogen met een schone doek.

Prijs: 549.00 (klik hier voor meer informatie)