PITT cooking Abeki Gaspit, 1 pit

Met PITT cooking heb je losse kookpitten voor op je aanrechtblad. Het allernieuwste op het gebied van design en techniek in de keuken. Je hebt dus echt geen fornuis meer nodig, de pitten en bedieningselementen zijn volledige geïntegreerd in je keukenblad. De technischere elementen zoals de gasleiding worden onder het aanrechtblad vastgezet. Alles is mogelijk!

Naast dat het er fantastisch uitziet zijn er nog veel meer redenen waarom PITT cooking zo ontzettend tof is. Je benut de ruimte van je aanrechtblad veel optimaler en je kan het precies zo indelen hoe het jou goed uitkomt! Daarnaast is het veel gemakkelijker af te nemen, je werkblad is nog nooit zo snel en gemakkelijk schoon geweest. Je kan het op veel verschillende keukenbladen monteren. Composietsteen, glas, RVS, graniet, terrazzo, keramiek, beton, Corian, LG Hi-Macs, Fenix, Top Core zijn allemaal geschikt. Zo kies je dus stap voor stap volledig zelf hoe deze fantastische eye catcher eruit gaat zien.

Dit is het model Abeki, hierbij heb je 1 pit. Het vermogen van deze gaspit is 2 kW. Hiervoor heb je een minimale kastbreedte nodig van 30cm en een minimale keukenbladdiepte van 60cm. In totaal neemt het een ruimte in van 21,3 (l) x 50,3 (b) en 9 (h) cm. Deze pit krijgt een afstand van 35,7cm van de bedieningsknop, houd hier rekening mee zodat je zeker weet dat de pannen die je wilt gaan gebruiken goed passen. We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt hoe je de pitten van PITT cooking precies kan monteren, dat kan je hier bekijken:

Belangrijk: Hoewel de levertijd staat op 1-6 weken ligt de levertijd vaak rond de 2-3 weken, we houden je uiteraard op de hoogte over wanneer je je PITT cooking gaspit kan verwachten!

Prijs: 898.00 (klik hier voor meer informatie)