HEMA SodaStream Bruiswatertoestel ART

HEMA SodaStream Bruiswatertoestel ART nu voor slechts €99,-. Deze Art SodaStream set bestaat uit een ART bruiswater toestel in een zwarte kleur inclusief herbruikbare 1 liter fles. Ook is het pakket voorzien van een Quick Connect systeem cilinder. Zo kun je meteen aan de slag om zelf bruiswater te maken!

Gebruiksgemak:
Het ART apparaat is het premium toestel van SodaStream voor handig gebruik. Het toestel heeft een stijlvol design met luxe roest vrij stalen afwerking. De nadruk ligt hierbij op gebruiksgemak. Je bedient het apparaat volledig handmatig zodat je zelf de controle hebt over de hoeveelheid koolzuur. De koolzuurcilinder zet je makkelijk in het apparaat door het kliksysteem.

Voordelen Terra:
• Geen stroom nodig
• Cilinder eenvoudig te bevestigen door middel van Quick Connect systeem
• Grotere bruis knop voor gemakkelijkere bediening

Inleveren oude cilinders:
Er zijn 2 types CO2-koolzuurcilinder. De roze uitvoering is geschikt voor bruiswater toestellen met het Quick Connect systeem. Alle overige toestellen gebruiken de standaard blauwe CO2-cilinder. Je kunt deze 2 types cilinder niet door elkaar gebruiken. Neem je lege koolzuurcilinder mee naar de dichtstbijzijnde HEMA winkel. Aan de balie of kassa ruil je deze lege cilinder om voor een nieuwe cilinder tegen een betaling voor het koolzuurgas. Wij raden je aan om altijd een reservecilinder erbij te kopen, zo kom je nooit zonder bruis te zitten. Deze reserve cilinders kan je vinden in het HEMA schap. De producteigenschappen: lengte in cm: 18.4. breedte in cm: 29.7. hoogte in cm: 44.4. artikel nummer: 80405216.

Prijs: 120.00 (klik hier voor meer informatie)