DUUV Stolp voor Vuurduvel, 36cm staal

Ben jij in het bezig van een DUUV Vuurduvel en zou je er graag nóg meer mee willen kunnen doen? Met de DUUV Vuurduvel stolp krijgt je duveltje een handige ovenfunctie waardoor, bijvoorbeeld, in combinatie met een pizzasteen heerlijke pizza’s kunt maken. Alles wat je normaliter in een oven bereid kun je nu ook onder de stolp bereiden, zo krijg je de heerlijke authentieke barbecuesmaak aan je gerechten!

Naast het bereiden van ovengerechten kun je de DUUV Vuurduvel stolp ook gebruiken om gerechten warm te houden of om vlees op het Vuurduvel rooster sappig te houden. De stolp is voorzien van een thermometer waardoor je nauwkeurig de temperatuur in je duvel in de gaten kunt houden.

Bij het vormgeven van de DUUV Stolp is de keuze gemaakt voor een combinatie van design en functionaliteit. De stolp is vervaarduigd uit 2,5mm dik staal en vervolgens behandeld met een matzwarte coating waardoor de uitstraling past bij die van de DUUV Vuurduvel. De onderkant van de stolp is voorzien van vilt waardoor deze goed aansluit en je duvel niet zal beschadigen.

De stolp is 17cm hoog en heeft een doorsnede van 36cm. De stolp heeft nauwelijks tot geen onderhoud nodig. De binnenkant zal door gebruik wat vettig worden, en je kan ervoor kiezen om dit schoon te maken met wat heet water en sop; maar dit is niet per sé nodig en we raden aan dit niet te vaak te doen.

Prijs: 159.00 (klik hier voor meer informatie)