Espressions EP7000 ‘The Juicer’ Citruspers, rvs

Na jaren ontwerpen, aanpassen en weer finetunen is ‘ie er. De moeder aller citruspersen: De Espressions EP7000 ‘The Juicer’, ook wel bekend als ‘The Juicer.’ Deze geweldenaar leent zich perfect voor zowel thuisgebruik als voor gebruik in de horeca. The Juicer onderscheidt zich t.o.v. andere citruspersen doordat hij haast geruisloos perst, ontzettend snel perst en werkelijk doorgaat tot de laatste druppel uit de vrucht verdwenen is. Hiermee is het een ontzettend rendabele citruspers. Geen seconde of spetter sap gaat verloren.

Alle onderdelen van The Juicer kunnen in de vaatwasser als u dat wilt. The Juicer is uitgerust met een handige druppelstop die voorkomt dat het werkblad of de bar onder de sinaasappelspetters komt te zitten. Ook noemenswaardig is dat je kunt kiezel voor een glas sap boordevol vezels maar ook voor een glas met nauwelijks vezels. Er zijn namelijk mensen die niet van die structuur houden. Met The Juicer is er voor iedereen een glas citrus- op granaatappelsap naar wens: een helder óf een vezelrijk sapje.

Het snoer kan eenvoudig en uit het zicht worden opgeborgen waardoor The Juicer zeker niet veel ruimte in beslag neemt. De perskegel bereikt een toerental van 1400 per minuut, wat ongekend snel is. Het iconische design maakt deze citruspers een blikvanger in elke keuken of bar.

Prijs: 399.00 (klik hier voor meer informatie)