Big Green Egg Medium met Eikenhouten Werktafel

De Kookpunt BBQ Werktafel, speciaal op maat gemaakt voor de Big Green Egg Medium kamado barbecue, verandert de manier waarop je barbecuet. Met deze werktafel maak je je buitenkeuken compleet. Rondom de opening voor de kamado heb je genoeg werkruimte waar je al je barbecue gereedschap en te bereiden producten op kwijt kunt. Het onderblad is extra verstevigd, ideaal voor het opslaan van je houtskool of andere bbq accessoires. 

Het hout is afkomstig uit de onderstam van de Europese eiken en wordt vervolgens gedroogd. De werkbladen zijn gemaakt van geschaafd dik hout (2,8 cm) en geven de werktafel een robuust uiterlijk. Deze solide BBQ werktafel is voorzien van stevige zwenkwielen, waarvan 2 geremd, zodat je ‘m op elke gewenste plek in de tuin kunt plaatsen. De BGE Medium kan in de werktafel geplaatst worden op een tafelnest of een natuurstenen tegel. De tafel wordt inclusief tegel geleverd. 

De barbecue werktafel is een uniek en duurzaam kunstwerk en daarmee een aanwinst voor in je tuin. Ontzettend praktisch en een ware eye-catcher. De tafel wordt geleverd inclusief Big Green Egg Medium. 

Let op: plaats de kamado bbq altijd op de bijgeleverde steen en altijd precies in het midden van het gat in de tafel. Dit om eventuele schade aan zowel de tafel als je barbecue te voorkomen.

Prijs: 1849.00 (klik hier voor meer informatie)